Demo - Digitaal zwart-wit

In deze demo overloopt Lightroom specialist Piet Van den Eynde een aantal manieren om krachtige zwart-witomzettingen te maken. De standaard zwart-witomzetting in Lightroom is namelijk wat aan de fletse kant. Toch kan je met weinig extra moeite krachtige zwart-wit resultaten krijgen in Lightroom.

Piet bekijkt de mogelijkheden in Lightroom en Photoshop en hoe beide elkaar kunnen aanvullen. Ook meer geavanceerde onderwerpen zoals doordrukken en tegenhouden en plug-ins zoals Silver Efex Pro komen aan bod. Tenslotte heeft Piet het ook over het gebruik van zwart-wit creatieve profielen en presets en hoe je die zelf kan maken. 

Piet Van den Eynde (www.morethanwords.be) is een Belgische fotograaf en Adobe Lightroom Certified Expert. Lightroom heeft voor hem dus geen geheimen! Zijn kennis deelt hij in workshops en boeken. Hij is auteur van verschillende boeken over reisfotografie, flitsfotografie en Lightroom.

Voorkennis

  • basiskennis van Lightroom en Photoshop

Inschrijven

Dit is een betalende demo, vooraf inschrijven is verplicht en kan vanaf 29 maart. Online registreren kan tot en met woensdag 22 april, hierna worden de online registraties afgesloten. Zijn er nog plaatsen vrij? Dan kan je je op de Dag van de Fotografie nog ter plekke registreren (cash betalen)!

Volg je een betalende demo? Je ontvangt op de Dag van de Fotografie een kortingsbon ter waarde van 10 euro. Bij inlevering van deze kortingsbon aan het Cursistenloket krijg je 10 euro korting bij je inschrijving voor een cursus uit het interessegebied Fotografie bij CVO De Verdieping. Alle voorwaarden van deze korting vind je in de bevestigingsmail die je ontvangt na je registratie voor deze workshop.

Info
  • Lesgever: Piet Van den Eynde
  • Prijs: €15
  • Locatie: ZLDR Luchtfabriek – Mezzanine
  • Max. deelnemers: 50

Tijdstippen
  • Begin: 14:00
  • Einde: 15:30

Er zijn nog 50 plaatsen vrij.


Schrijf je nu in!