Opleidingen

Aan CVO De Verdieping in Heusden-Zolder in Limburg bieden we een uitgebreide opleiding fotografie aan. Iedereen die wilt leren fotograferen, of nog betere foto's wil leren maken, kan bij ons terecht!

Les volgen kan één keer per week, maar je kan er ook kiezen voor het sneltraject, waarbij je meerdere keren per week les volgt.

In de cursussen Fotografie voor Starters en Fotografie voor Gevorderden dompelen we je onder in de basis van de fotografie. Je leert de geheimen van je camera kennen en de juiste instellingen gebruiken voor verschillende onderwerpen. Je gaat aan de slag met flitslicht en zet je eerste stappen binnen de studiofotografie.

Het vervolg van deze reeksen zijn de themagerichte Masterclasses (huwelijk, landschap, zwart-wit, macro, architectuur, portret, reclame en flits). De opdrachten zijn creatiever en intensiever. De Masterclasses draaien rond diepgang – we steken meer tijd in elke opdracht waardoor je beelden naar een hoger niveau getild worden.

Hiernaast bieden we ook nog de nabewerkingmodules Lightroom en Photoshop voor fotografen aan, waarin we de kwaliteit van onze beelden extra in de verf leren zetten. Verscherpen, ophelderen, retoucheren, kleuren corrigeren, in zwart-wit omzetten, ... zijn enkele thema's die aan bod komen. We raden je wel aan om de nabewerking zeker voor de Masterclasses in de vingers te hebben.

Neem voor meer informatie en het huidige lessenrooster zeker een kijkje op de website van CVO De Verdieping.

Ga naar de website >>